Åssen blir denna uka tru?

Jeg kan vel trygt si at dette ble en travel dag… jeg avsluttet dagen med å se gjennom uka og blei litt svett. Her var det ikke mye luft?  Som i tid til å skrive og gjøre kontorarbeid.. mmm kjennes akkurat som når det ikke er tid til å gjøre kjøkkenarbeid… det blir mye rot.

Dagen startet tidlig  og hyggelig. Te og litt oversikt på morra`n før jeg møtte sjukehjemslegene. Gjennomgang av frustrasjoner og planer. Spennende arbeid hvor vi starter med opp med samarbeidsmøte med nabokommuner også. Det er flott med to store legestillinger, allerede nå ser vi positive effekter og det er mye å jobbe med!

Det er en katastrofeøvelse til helga hvor Øvre Eiker også skal delta. Sjøl blir jeg kalt inn til LRS (Lokal RedningsSentral) for å være medisinskfaglig rådgiver hos politimesteren. Dette er en stor øvelse i togtunnelsen mellom Lier og Asker og jeg er spent! Det kommer til å bli masse å gjøre og forhåpentligvis realistisk kaos…På møte i kommunen idag gikk vi gjennom planverk og oppgaver. Litt mer forberedt enn ved en orn`tlig katastrofe…

En lang prat med en journalist som ville ha kommentar til legevaktsaken som skal opp i kommunestyremøtet til onsdag. Jeg jobbet hardt med kun å fortelle min rolle som medisinskfaglig rådgiver til den saken. Jeg sa ikke noe som jeg ikke før har sagt i saken, men er spent på hvordan oppslaget blir..

Skummet gjennom statsbudsjettet for å se om jeg kunne finne hva de stod om penger og folkehelse og samhandlingsreformen. Det var litt nedstemmende for det ser ut til at det er gitt mindre penger til folkehelesatsingen, men mer til samhandlingsreformarbeid. Det er kjekt med søkefunksjonene i dataprogrammene så slipper man egentlig å lese alt, men bare søke på de ordene man er interessert i..?

Jeg må skrive litt mer om denne uka og vise deg hvordan den ser ut i kalenderen. Tror jeg skal prøve å få til det i morra..