Døende samvittighet og surdeigsbrød hos Mattilsynet

oi, oi her går`e unna! Det er travelt med to halve jobber.. jeg rekker ikke å gjøre alt jeg vil (eller bør…?) og jeg har noe jeg ikke trodde jeg hadde lenger… dårlig samvittighet.. (var ikke den så dårlig at den døde flere år siden?)

har hatt to spennende møter idag. Ett med overleger på sjukehuset på Kongsberg for å diskutere kommunelegenes syn på framtida til sjukehuset sammen med dem. En åpen diskusjon med synspunkter, forklaring og vi kommuneleger fikk litt bedre innsyn i sjukehuset…. lærerikt. Det er en veldig komplisert organisasjon hvor ting henger tett i hverandre. når man ønsker forberede endringer er det slett ikke lett…

Det andre var med Mattilsynet som har fått mange meldinger om noen typer pinjekjerner som gir en reaksjon hos noen mennesker. Et vondt metallsmak i munnen som varer en stund og er skikkelig plagsom.. Det er veldig hyggelig å møte kolleger sammen med fagfolka i Mattilsynet.. og når det er kombinert med noe lærerikt og bra samarbeid blir det jo ekstra hyggelig. Vi fikk nybakt surdeigsbrød isteden for kake til kaffen. Noe sååå deilig!

Det blei en lang dag idag også for vi avsluttet med Legerådsmøte (= Allmennlegeutvalgsmøte) for fastlegene i Øvre Eiker. Startet med aHLR øvelse hvor en av ambulansefolkene lærte og drillet oss i metode før vi hadde et ordinært møte. Hjemme kl 1940, gubbetrenging så rett i senga for i morra skal legevaktsaken i Nedre Eiker behandles i hovedutvalget!