Hurra for gamlerådmann!

Denne dagen startet bra! Frokost i festsalen i rådhuset som var fullstappet for å hylle at Jostein Barstad gikk av med pensjon. En sjelden rådmann; kreativ, visjonær, inspirerende og som jobbet med "lange linjer". Han ble behørig feiret når han nå avslutter jobben i kommunen for å bli pensjonist. 2 timer med kulturinnslag, gaveoverrekkelser til frokost, kaffe og masse latter!

Dagen gikk fort med møte i styringsgruppa til rullering av psykiatriplan, rusplan og plan mot vold i nære relasjoner.. Deretter en rusletur ut for å kjøpe en is i sommervarmen..det ble ikke tid til noen lunsj idag så en is var godt!

Jeg jobber videre med helsenett som må oppgraderes, samtidig med oppgradering av min elektroniske journal= WInmed 3.0 som jeg er testbruker på.. og så vips var dagen borte! Sånne dager er egentlig litt frustrerende for jeg synes jeg har fått gjort alt for lite. Sjøl om jeg fikk tatt noen telefoner med fastlege som kjemper for å finne hjelp til en av sine unge listepasienter og en mann som lurte på om ansatte kunne gå i røyk i en bingo hvor det var både røykerom og ikkerøykerom.. (dette er Arbeidstilsynets område svarte jeg, men jeg mener jo de ikke skal måtte gå i røykefylte rom, spør du meg!…)

kort dag…kort blogginnlegg…