4×4 trening gir ikke 16 kommuneleger…

Mandag og 4×4 trening med legene. Vi holder ut og begynner å bli spente på effekten av treningen. Vi skal testes om 14 dager, siste treningsøkt er om ei uke. Det begynner å komme forskningsresultater på denne treningstypen og det var et flott oppslag i Aftenposten på søndag om intervalltrening fra Frisklivssentralen på Modum. Fin reklame for dem og for treningstypen. Folk går ned i vekt og kommer i form. Ca halvparten er i trening ett år etter at de avsluttet frisklivsresepten og det er egentlig veldig bra sammenlignet med andre treningstiltak.

Men denne arbeidsdagen var også en intervalløkt! Saksbehandling i full fart på morgenen, så var jeg på et kurs med legevaktsansatte om dokumentasjon og journalplikt. Juristen fra Helsetilsynet i Buskerud gjorde en bra jobb sjøl om det ikke er lett for ansatte som ikke er vant til juridisk språk å høre på alle paragrafene. Hun tok opp mange praktiske eksempler, og det kom flere fra salen, så timene gikk fort.

…samtidig hadde jeg et møte i arbeidsgruppa til RUSFORUM. Dvs. sjøl ikke kommuneleger kan være to steder på en gang så jeg pilte opp til møterommet i hver pause i legevaktskurset… Det er godt den arbeidsgruppa består av bare "gjøremennesker" som finner ut av ting, avklarer og bare gjør det de skal!

Jeg er egentlig litt frustrert over epostsystemet… det pøser på med eposter. Jeg får gjerne 20-40 om dagen. Mange kan bare slettes, men de fleste må leses og de har vedlegg som må leses, mange fører til videre saksbehandling. De siste sender jeg til arkivet som legger det inn i Ephorte (rart navn!?) som er saksbehandlingsverktøyet vårt. Svarene skrives inn der.. Men det tar mye tid å gå gjennom all eposten og det er liksom de presser seg foran mye av det andre jeg skal gjøre… som en telefonsamtale, bare at det ikke blir opptatt når du har 20 andre på tråden….. Jeg jobber masse med å fordele arbeidet og finne tid til dette arbeidet og det blir som regel før andre kommer på kontoret eller etter at de har gått…. det er da det er stille… Tja hvor blei det egentlig av den dagen da?