Saksbehandling, erting og vaksinasjonsforberedelser. Høstferie..!?

Atjooo ..enda.. men i full fart. Denne uka hadde jeg tenkt å ta fri for å dra på jakt som du kanskje leste. Isteden tre dager med helt nødvendig kontorarbeid før jeg nå er helt klar til å dra på hytta i 4 dager! Men før det hadde jeg en effektiv jobbedag på kontoret. Behandlet saker så det stod etter…. og fikk en irettesetting av sjefen med en helt nødvendig opplæring i ei side av saksbehandlingsverktøyet jeg slett ikke har kunnet.. Det er ikke nok å avslutte saker i forhold til brukeren… neida den er ikke avsluttet før den er sluttet i Ephorte saksbehandlingssystemet… innmari teit av meg! Vi har en lett ertende tone på jobben og sjefen greip sjansen siden han kunne et dataproblem bedre enn meg…$%!!@?! Jeg skal nok ta revansj!

Mye av dagen gikk med til forberedelser til massevaksinasjonen vi står foran. Når vi nå nærmer oss dukker alle detaljene opp som må på plass. Og nye dukket opp etterhvert som jeg avklarte andre.. jeg skreiv eposter så det sprutet og fikk trygge tilbakemeldinger.. Vi har jo ikke gjort dette før og nå ser det ut til at vaksinasjonen må skje over 4-8 uker hvor vi bruker et par dager i uka til å vaksinere. Jeg er lei fordi det belaster våre ansatte over en alt for lang periode, synes jeg…

Hadde bla møte med helsesøstrene i den ene kommunen "min" (!!?) Jeg bare gaper imponert over hvordan de griper utfordringene for å finne løsninger. Så morro å bli tatt i mot med en sånn holdning! Da løser vi dette nok. Med å vaksinere alle som ønsker det i kommunen.

Fikk telefon fra leder av AMK i Drammen i kveld. Hun varslet at det kunne bli streik blant helikopterpilotene i deres lønnsforhandlinger fra i natt. Vi må være forberedt på å takle evt hendelser på samme måte som når helikopteret ikke kan fly pga dårlig vær. En sånn streik varer nok ikke lenge, men vi har jo klart oss uten helikopter før og har gode erfaringer med samarbeidet med ambulansen så vi klarer oss nok..

…så tar jeg litt høstferie….