Rusforum og hodelus..

Rusforum har jeg skrevet om før, men for deg som ikke husker det er det et forum for samhandling mellom første og annenlinjetjenesten innen rus. Jeg sitter i styret (Hvis vi kan kalle det det) og har som hovedoppgave å arrangere en en og en halv dags konferanse på Klæppen hotell på Ringerike en gang i året i mai. Nå er vi i gang med å finne fram til nye emner. Vi snakket om forholdet mellom rus og psykiatri, bruk av individuell plan i praksis, hva er RESA (Ja hva ER det?).. .. Vi blei enige om å spørre ut blant kommunene og institusjonene i vårt fylke før vi setter opp et program. Har du forslag så bare send det til meg!!: einar.braaten@ovre-eiker.kommune.no
 
Jeg kjørte el-bilen ned og opp fra Drammen, kom akkurat inn til rådhuset da strømmåleren falt til null…puuh snakker om flaks…jeg har stoppet i Mjøndalen før!
 
Noe telefoner om Sundvoldenseminaret som går av stablen fra torsag til lørdag. NORSAM står som arrangør, men det er noen kjempeflinke kollegaer i Oslo som arrangerer det slik som tidligere. Det ser kjempespennende ut og vi har fått mange påmeldinger! Jeg skal være der fredag og lørdag…
 
Siste del av dagen brukte jeg på den nye legevakta. Det er blitt så fint der! lyst og åpent med fine farger. Det er så mye som skal på plass og nå har vi 14 dager på oss til å få alt til å fungere! Idag vasket vi kirurgiske instrumenter! Vi FIKK et helt kirkurgisk beredskapssykehus for 2 år siden og har plukket ut alt vi kan av kirurgiske instrumenter som vi kan bruke. Det er i fenomenalt god stand. Kjøpt inn i 1965 pakket og aldri brukt! Vi har utstyr for 10 tusenvis av kroner! Vi har noen travle dager foran oss og jeg starter opp igjen i morgen bare vi får en kassebil å flytte med..
 
Å ja! jeg glemte hodelustelefonen. Like så sikkert som vinteren kommer ringer de fra barnehagen for å spørre om hodelus. Litt flaut denne gangen for de fikk ikke tak i helsesøster og ringte meg for å få standardskrivet de leverer ut til foreldrene og det hadde jeg ikke!! Jeg må få lagt inn det på smittevernsidene mine!!