I retning jula

Adventstida er hausa opp med masse julepunkt, gavetilbud, mas om gavekjøp osv. Julebordene starter sist i november. Det merker vi på legevakta! Det tiltaler meg ikke noe særlig….
 
Men juleavslutninger på jobben, juletreutenfor på jobben, julegrøt i servicesenteret er hyggelig!! Folk blir liksom et lite hakk mer omgjengelige og blide i førjula..
 
I går var jeg innom på en juleavslutning her på jobben… jeg var innbudt men hadde vakt, så jeg kunne bare stikke innom så vidt… Blide ansikter, latter, diskusjoner og fortellinger. Det er koselig! Det er så viktig for oss å møte hverandre i litt andre sammenhenger enn bare seriøs jobb. Et lite stopp i hverdagen hvor det dreier seg om deg og meg, hvordan du har det, en klem og litt latter. Skal man ta vare på ansatte så er sånne sammenkomster viktige. Samma for meg hva som er anledningen, men juleavslutning funker bra!
 
Det er flere sånne og gjett om ikke jeg er blant de aller heldigste i kommunen! Jeg blir bedt i så mange at jeg ikke kan rekke alle (uuuundskyld at jeg ikke får det til, skulle gjerne vært der!!)