Onsdag

Onsdag: Utrolig hvor mye man kan rekke når man får avlyst et møte! Dagen blei travel nok, men jeg fikk gjort langt mer enn jeg hadde planlagt! Det er så sjelden at jeg burde feire.

 

Jeg liker å starte tidlig på jobben det er så stille og fredelig! Jeg rusler aleine opp trappene til kontoret. Lukker opp vinduene, skrur på pc’n og setter over vann til te. Mens teen trekker kikke jeg gjennom e-post og kikker som raskest på avisoppslaga på morra sia. Jeg er innmeldt på ei diskusjonliste på internett som heter Eyr. Det er et diskusjonsforum for allmennpraktiserende leger og samfunnsmedisinere. Her er det alltid noe som skjer med spørsmål fra pasientbehandling til spørsmål om miljørettet helsevern. Det gir masse faglige innspill og jeg kaster meg på enkelte diskusjoner innimellom. Det er blitt daglig rutine å gå gjennom disse tingene hver morgen. Begynner vel å bli gammel for det er koselig å gjenta rutinene.

 

I dag lag jeg også ut Helsenytt uke 34. Jeg henter forskjellig nytt fra internett som jeg publiserer under navnet Helsenytt på hjemmesidene til Øvre Eiker kommune. Det er ganske spennende og tar kanskje 15 min en gang i mellom. Det er lettvint og spennende for det er så mye forskjellig. Fra at det er vitenskapelig bevist at det er sunt å le til at uflaks er viktigere for helsa enn Fedon brød! Du kan se ukas Helsenytt her.

 

Noen telefoner, litt saksbehandling ( bla. innkalling til legerådsmøte) noen telefoner og en fagprat i døra ble jeg hentet av en fra Profdoc for å kjøre opp til Hassel fengsel for å sikre datasystemet vårt mot virus. Jeg har vel før skrevet om at vi har hele datajournalen liggende på en server hos Profdoc. (På Lillestørm tror jeg?) Internett er som verden ellers, det er lett å bli smittet med et virus så derfor er Christian fra Profdoc her for å ”vaksinere” datamaskinene med et virusprogram.

 

Jeg avsluttet dagen med å møte en av de nye turnuslegene. Jeg må sette henne inn i hvordan det er å være ansatt på 37,5 t/uke i kommunen, men jobbe på et fastlegekontor. Vi fikk en fin lang diskusjon hvor jeg også får noen aha-opplevelser og lærer litt. Dette innlegget i Bloggen skriver jeg på toget hjem igjen. Kjekt!!