Onsdag

Traaavelt! Rakk jo ikke å skrive i går! Første dag etter lang helg da ligger det å venter en del! Fikk SMS fra sjefen i går med hyggelig hilsen på 17 mai og beskjed om at vi skulle gå igjennom regnskapet idag…Gjennomgangen ga ingen overraskelser, vi holder budsjettet så vidt på våre områder. Samtidig var det et par uttalelser som måtte skrives. Fastleger som må ha bekreftelse på sin tjeneste for å få godkjent fornying av sin spesialitet i allmennmedisin.

Hjemmedatamaskinen min har kræsja! Dvs den sa pent og pyntlig ifra at nå ville den ikke bruke harddisken mer. Rett til verkstedet med den for den må jeg ha! Jeg gjør en del arbeid hjemmefra. Du husker sikkert at jeg skreiv om hjemmekontor. Det er en fin ordning, men krise når filene jeg har lagret på hjemmepc’en ikke er til å få tak i…

Jeg må hente opp igjen en del arbeid bla forberedelse til møte om Ruspolitisk handlingsplan. På møtet avsluttes arbeidet med å lage høringsnotat og en såkalt B-sak til politisk behandling. Dvs at vi kan legge ut en sak før den skal vedtas så politikerne kan diskutere og gi oss en tilbakemelding. Så får de planen tilbake etter at vi har vurdert høringsuttalelsene og politikernes kommentarer.

SKyndtet meg videre til møte om demens. "Ringer i vann" er et prosjekt i Omsorgsavdelingen for å utvikle våre tjenester og tilbud til mennesker med Demens. Fantastisk å hør og se hvordan ansatte tilrettelegger og gjennomfører et slikt prosjekt. Samarbeid og koordinering er nøkkelord!

Samtidig leste jeg artikkel i Tidsskriftet for den norske legeforening i går. Der hadde være tre tilsynsleger skrevet om vårt  og utviklingen der. Inspirerende!