Onsdag og torsdag

Næhei det er ikke lett å få tid til å skrive i bloggen hver dag. Onsdag var jeg på Sundvolden. Der ble det arrangert en Dialogkonferanse hvor folk fra sykehus, rusinstitusjoner, kommuner på alle nivåer var invitert for å finne fram til "de gode historiene" Områder hvor samarbeidet mellom 1. og  2. linjetjenesten har fungert godt. Vi skulle ikke ta opp alle de områdene vi mener det ikke fungerer. Det skaper en godt tone og vi fikk høre mange prosjekter som var vellykket.Prosjektledelsen var selvføgelig ute etter å finne hvilke "gode grep" som var gjort der hvor vi hadde lykkes. Spennende å se om dette kan føre til at vi får til bedre og nye samarbeidsprosjekter til beste for pasientene!

Jeg var innom jobben på vei hjem og det blei litt seint etter at jeg hadde gått gjennom all posten. Det er jo ingen som tar unna når jeg er borte!

Torsdag startet som alltid med noen timer på Hassel fengsel. Det har vært litt spennende i det siste for vi inngikk en avtale med Profdoc for 3-4 mnd siden om å begynne å bruke "online" versjonen av Winmed. Dvs at vi kobler oss opp til en internettserver som profdoc har fra vår pc på kontoret og henter opp Winmedprogrammet fra internett. Dvs det er en såkalt VPN kobling, så sikker at den er godkjent av Datatilsynet. Vi slipper oppdatering og vedlikehold. Jeg kan gå inn på journalene fra hvilken som helst internettpc, jeg må logge meg på med et passord og får tilsent et nytt passord på mobiltelefonen. SÅ har jeg full tilgang til journalene. Veldig praktisk! OG, det som er gledelig, er jo at vi har praktisk talt ikke "nede tid" hvor vi ikke kan komme inn på journalen. Hittil i hvertfall…

Innimellom dette var det telefoner med to tunge psykiatrisaker..krise som ikke kunne løses på telefon. Hvor andre må følge opp.

Psykiatriplanen er rullert. Dvs at arbeidsgruppa er ferdig med å rullere hele psykiatriplanen. Det feiret vi idag med en tur til Eidsfoss med sosialt samvær og middag! Vi brukte litt arbeidstid og litt fritid. En nydelig dag ved Eikern. Flott avslutning når vi har sittet i timelange møter og skrevet, diskutert og planlagt.

OK det blei fredag før jeg fikk lagt dette inn, men det er’ke greit når en er bortreist! (Fysisk OG psykisk)